Lise-Lotte Odenhjälm

Förlagsdirektör och ägare till Avelibooks. Bor på landet med hundar och en katt. Har skrivit flertalet barnböcker samt böcker i genre: New age. För Lise lotte är det inte bara en bok som skapas. Det är ett projekt - en närhet till ämnet eller till författaren. Allt görs med hjärtat på rätt ställe. Bestämt men ödmjukt. Bra samarbetspartners är viktigt - att ha roligt är viktigt. Att arbeta som förläggare är förlösande på många sätt. Det är mycket kraft, passion, glädje och stark tro på projektet när vi jobbar på Avelibooks.  


Carina Flood

Carina är Art.Director för Avelibooks. Hon har format och layoutat all marknadsföring samt de böcker som hon arbetat med är: From Karma To Dharma, Aila och Ada och med basen i mitt hjärta.
Carina har arbetat som Director i över 40 år med små företag till stora. Hennes unika framtonig i skapandet av personliga böcker har gjort Carina uppskattad för sitt nära arbete med författaren. 

Jana Dusenberg

Kreatör, korrektur på Avelibooks. Jana är även trädgårdsdesigner och inredningsdesigner. Samtidigt är hon nära vän med Liselotte och Carina och verkar i bolaget med manus och språkkorrektur. Jana arbetar med kommunikation och event kring Avelibooks.www.dusenbergdesign.com

Regina Persson

Regina Persson bor i Göteborg med sin familj. Hos oss arbetar hon som ljudboksuppläsare. Hon är utbildad inom teater och kan lätt ställa om sin röst för att skapa inlevelse inom genre barnbok.

Sophie Malekin Astrom

Sophie är illustratör till barnböckerna på Avelibooks. Hon är konstnär och arbetar med illustrationer på beställning. En magisk illustratör med magiska bilder. 

Bild ur Aila och Ada - Den magiska kitteln.